Pasztell Női Szépségház

Impresszum

A weboldal tulajdonosa:

Dr. Bándy Kft

2890 Tata, Toldi u. 2/b.

 

Kapcsolat:

Telefon:          +3634/380-988

Email:             info@pasztellszepseghaz.hu

Adószám:        14298288-2-11

 

A tartalomért felel:

 Dr. Bándy Kft

2890 Tata, Toldi u. 2/b.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A számunkra átadott magántermészetű adatokat csak és kizárólag arra használjuk fel, amire azt az adat tulajdonosa rendelkezésünkre bocsátotta.

Nem őrzünk olyan személyes adatokat, melyek tévedésből kerültek hozzánk. Személyes adatot harmadik fél számára sosem adunk át, kivéve azt az esetet, amikor erre jogszabály, vagy hatóság eljárás keretében kötelez. A ránk bízott személyes adatokat gondosan kezeljük, illetve védjük az illetéktelen felhasználástól.

Jogi nyilatkozat

A Dr. Bándy Kft mindent megtesz annak érdekében, hogy a weboldalán olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalmak, képek szerzői jogi szempontból megfeleljenek a hazai jogszabályoknak. Amennyiben mégis jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, úgy kérjük, azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról.

Garancia

A Dr. Bándy Kft mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát – s ennek megfelelően felelősséget – nem vállalunk a weboldalunkon szereplő információk pontosságáért.

Linkek
Az oldalunkon találhatóak linkek, amelyek más internetes oldalra vezetnek.
Valamennyi linkre érvényesen hangsúlyozzuk, hogy a Dr. Bándy Kft semmilyen befolyással nincs azon oldalak tartalmára, kivitelére, amelyekre weboldalunkról el lehet jutni. Ezért nyomatékosítjuk, hogy ezen oldalak tartalma nem a sajátunk. A linkeket mindenki a saját felelősségére használja. Kártérítés lehetőségét kizárjuk.