Pasztell Női Szépségház

JANSSEN COSMETICS

A Janssen Cosmetics a gyógynövények és a tengeri kivonatok egy új generációját egyesíti, egyetemben a biotechnológiai összetevők felhasználásával.A Janssen Cosmetics termékeket vezető német laboratóriumokban,
a legújabb kutatások eredményeit szinte azonnal felhasználva fejlesztik és tudomány állása szerint folyamatosan tovább fejlesztik. Több készítmény hatóanyaga világszabadalom, mint például Desaron, Elhilin, Immucell, Hydro Chitosan, hogy csak néhányat említsünk.
A minőség állandó és garantált, így a termékek nemcsak a Német Egészségügyi Hatóságok törvényeinek, az Európai Unió előírásainak ebből következően a magyar előírásoknak, hanem az Amerikai Egyesült Államok, Japán, valamint Kína illetékes szervei szabályzatainak is mindenben megfelelnek.

A Janssen Cosmetics csúcsminőségű, professzionális arc- és testápoló termékei
egy új globális megközelítést képviselnek a modern bőrápolási technológiában.
A termékek többségében kizárólag természetes növényi alapanyagokból, kisebb részben pedig ezek mellett gyógyszerészeti és terápiás összetevők kombinációjából állnak, megfelelve egyúttal a környezetvédelmi szempontoknak.
A termékek jó része a test saját védekező és megújuló mechanizmusát segíti elő
és támogatja a természetes védekezőképességet.
A Janssen Cosmetics valamennyi terméke oly módon ápolja a bőrt, hogy közben nem károsítja a test és a bőr természetes egyensúlyát és védelmét.

vissza