Pasztell Női Szépségház

SOTHYS

Francia családi vállalkozás generációk óta
1946-ban Dr. Hotz Párizs egyik legelegánsabb utcáján, a Rue de Faubourg Saint-Honoré-n megnyitotta szépségintézete, a Sothys Institute kapuit. A szalon a bőr fiatalságát visszaadó ampullás kezeléseiről vált szinte azonnal ismertté, a hölgyek egymás kezébe adták a kilincset. 1966-ban a Mas család tulajdonába került a Sothys, akik több generáció óta őrködnek a magas szintű minőség és hatékonyság felett.Magas minőség világszerte
A Sothys jelenleg 110 országban van jelen, és több mint 15 ezer szalonban és spa-ban juthatnak hozzá a vendégek. Azonban a világszintű siker és a gyors terjeszkedés hatására sem szakított a hagyományokkal: a mai napig a tradícióknak és a szigorú minőségi követelményeknek megfelelő termékek kerülnek a vendégekhez, melyek követik a trendeket, és mellette a magas minőséget és hatékonyságot tartják legfontosabb értéküknek továbbra is.
A Good Manufacturing Practices OHSAS 18001 és ISO 9001 tanúsítványok garantálják a világszerte elismert színvonalat.

Harmónia a természettel: Jardins Sothys™
A Mas család birtokában lévő különleges botanikus kertben laboratóriumi eljárások közepette gondozzák a Sothys kivételes alapanyagjait. Fejlett kutatási részleg gondoskodik az egyedülálló és természetes hatóanyagok folyamatos minőségéről.
A természet tisztelete és a tradicionális értékek mellett elkötelezett Sothys bio kertészetével 2010-ben elnyerte az Eco-packaging Charter szervezet részéről az ISO 14001 tanúsítványt.

Cosmeceutic termékek - Folyamatos innováció a valódi szépségért
A francia szépségipar tradíciója ötvöződik a legkorszerűbb nanotechnológiai vívmányokkal.
Az ún. cosmeceutic (orvosi kozmetika) termékek radikális változást eredményeznek: minden eddigi kozmetikai módszernél gyorsabban, intenzívebben és hosszabb távon hatnak akár a bőr öregedése, a sejtszerkezet megújítása, illetve a pórusok finomítása terén is.

A Digi-Esthétique® masszázs megalkotója
Ez a különleges eljárás a kozmetikusok magas szakértelmével együtt segíti a kozmetikai kezelést valódi, feledhetetlen, minden érzéket elvarázsoló élménnyé emelni.
A készítmények aktív összetevői a tradicionális technikákkal együtt adják az akupresszúra, valamint a keleti és nyugati masszázs hatékonyságát.

H2CR™ világszabadalom
A Sothys fő hatóanyaga méregtelenítő hatású flavonoidokat, intenzív antioxidánsokat, valamint a sérült sejteket és kötőszöveti rostokat újjáépítő biopeptideket tartalmaz.

Közel 500 féle szépségápolási termék
Az életkorra, a bőrtípusra és a speciális bőrproblémákra is tekintettel mindenkinek személyre szabott megoldást kínálnak a Sothys termékek. A válogatott alapanyoknak és az innovatív eljárásoknak köszönhetően teljes körű szépségápolás vehető igénybe: arc- és testápolás igényes nőknek és férfiaknak, alakformálás, minőségi napozó- és sminktermékek.

vissza